Vriendelijk en altijd topservice
Bosch-softwarespecialist
Breda, 7 dagen per week geopend
4,5/5 Google-score

Service en onderhoud

Van Speijk Tweewielers staat al een decennium bekend om onze hoogwaardige service. Wij begeleiden onze klanten van de vroege stadium tot de uiteindelijke verkoop. Maar ook daarna! Om u zo goed mogelijk te adviseren kunt u terecht bij een van onze drie winkels in Nederland! Maar na de aftersales laten we u niet zomaar gaan. De klant staat bij ons centraal. Wij willen onze klanten ook na hun aankoop van een nieuwe fiets begeleiden en adviseren over het onderhoud en garanties.

Afspraak maken
Service en onderhoud

Service

Wilt u geadviseerd worden over welke fiets de beste keuze voor u is, neem dan contact op met een van onze winkels. U kunt een gratis proefrit maken onder genot van een koffie of thee en een gezellig gesprek. Wij adviseren u over zaken zoals; inruilkorting, een fietsverzekering, onderhoud van de fiets, garanties ect.

Unsplash
Unsplash

Onderhoud

Alles slijt onder de tand des tijds. Uw fiets is geen uitzondering. Het is daarom van belang om met regelmaat onderhoud aan uw fiets te laten verrichten. Heeft u een garantie kwestie staat u altijd sterker in uw zaak, met een goed onderhouden fiets. Om u daarin te ondersteunen adviseren wij met welk regelmaat en wat belangrijk is om goed onderhoud uit te laten voeren. Ook wat u thuis kan doen om de fiets piekfijn te houden!

Maak een afspraak

Unsplash

Eerste onderhoud

Bij aankoop van uw fiets krijgt u uw eerste onderhoud T.W.V 39 euro volledig gratis. Om zo lang mogelijk van uw fiets te kunnen genieten is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Bij uw eerste onderhoud doen wij:
​​​​​​​
- Controle verlichting/batterijen vervangen
- Banden pompen
- Handremmen afstellen
- Versnelling afstellen
- Smeren ketting/kabels
- Bouten moeren smeren/controleren
- Controle balhoofd